Tickets

DE VERKOOP IS GESTART

BESTEL TICKETS VOOR HET GREAT CHRISTMAS CIRCUS

Het Great Christmas Circus behoort tot de grootste en populairste kerstcircussen in Nederland. Wij adviseren dan ook om tijdig tickets te bestellen. Er zijn voorstellingen in de periode van 16 december 2023 tot en met 7 januari 2024. Via de button onder deze tekst kunt u direct kaarten bestellen voor de voorstelling van uw keuze. De tickets ontvangt u vervolgens direct via e-mail of post.

Er zijn dagelijks twee voorstellingen om 12.00 uur en 15.30 uur. Op 31 december zijn er geen shows en op 1 januari is er slechts één voorstelling om 14.00 uur. Van 26 tot en met 29 december is er tevens een avondvoorstelling om 19.00 uur. Een overzicht van alle tijden krijgt u na het klikken op onderstaande button. 

Kinderen tot en met 2 jaar oud mogen gratis naar binnen (mits op schoot). LET OP: heeft u een voucher met actiecode? Dan dient u altijd vooraf (online) de code te verzilveren via de instructies op uw voucher.

Eventuele kortingen worden berekend over de prijzen exclusief servicekosten. Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend.

Alle genoemde aanvangstijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Reserveer tijdig voor de aanvangstijd en rang van uw keuze. De beschikbaarheid is beperkt.

Let op

Eventim is de ticketing partner van Great Christmas Circus. Koop alleen tickets via Eventim (lees: deze website) of onze officiële partners. Op internet circuleren verschillende sites die kaarten opkopen en deze vervolgens tegen een hogere prijs doorverkopen. Voorkom dat u teveel betaalt en koop daarom uitsluitend tickets via deze website of officiële partners.

Rolstoelplaatsen

Er is een beperkt aantal rolstoelplaatsen per voorstelling beschikbaar. Om rolstoeltickets te reserveren kunt u contact opnemen met Eventim via 0900 – 1330  (lokaal tarief).

Pinnen

Aan de kassa van het circus kunt u alleen met PIN betalen. Aan de theatertent is een foyer gekoppeld waar warme en koude dranken, circusversnaperingen en souvenirs verkrijgbaar zijn. 

Bereikbaarheid & info

Het Great Christmas Circus staat opgebouwd op P5 van De Bazaar (naast de hoofdingang van het winkelcomplex aan de Parallelweg in Beverwijk). Bezoekt u het Great Christmas Circus in het weekend of op een feestdag? Parkeren is dan mogelijk op P4. Navigeer naar: Montageweg 35 in Beverwijk. Komt u op een doordeweekse dag naar het circus? Parkeer dan op P5, direct naast het circus. Navigeer naar Parallelweg 87 in Beverwijk. Naast het circus is tevens een grote fietsenstalling ingericht.

Onze theatertent is vanaf een uur voor aanvang geopend. Zorg dat u – vanwege de grote drukte – minimaal een half uur voor aanvang aanwezig bent. De voorstelling duurt twee uur inclusief 15 minuten pauze. Alle zitplaatsen zijn voorzien van kuipstoelen. In onze foyer zijn circusversnaperingen, drankjes en souvenirs verkrijgbaar. Al onze tenten zijn aangenaam verwarmd.