Tickets

voorverkoop start medio september

tickets Voor het Great Christmas Circus

Op dit moment kunt u geen tickets bestellen. De voorverkoop voor de tweede editie van het Great Christmas Circus start medio september 2023. Bent u een bedrijf of instelling en zoekt u een locatie voor bijvoorbeeld een relatie-evenement? Of wilt u in gesprek over andere vorm van samenwerking met het Great Christmas Circus? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze site. We gaan graag met u in gesprek. In september worden op deze pagina alle nieuwe data en aanvangstijden gepubliceerd en kunnen weer kaarten worden besteld.

Eventuele kortingen worden berekend over de prijzen exclusief servicekosten. Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend.

Alle genoemde aanvangstijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Reserveer tijdig voor de aanvangstijd en rang van uw keuze. De beschikbaarheid is beperkt.

LET OP:
Eventim is de ticketing partner van Great Christmas Circus. Koop alleen tickets via Eventim (lees: deze website) of onze officiële partners. Op internet circuleren verschillende sites die kaarten opkopen en deze vervolgens tegen een hogere prijs doorverkopen. Voorkom dat u teveel betaalt en koop daarom uitsluitend tickets via deze website of officiële partners.

Rolstoelplaatsen
Er is een beperkt aantal rolstoelplaatsen per voorstelling beschikbaar. Om rolstoeltickets te reserveren kunt u contact opnemen met Eventim via 0900 – 1330  (lokaal tarief).

Pinnen
Aan de kassa van het circus kunt u alleen met PIN betalen. Aan de theatertent is een foyer gekoppeld waar warme en koude dranken, circusversnaperingen en souvenirs verkrijgbaar zijn. 

Bereikbaarheid & info

Het Great Christmas Circus staat opgebouwd op P5 van De Bazaar (naast de hoofdingang van het winkelcomplex aan de Parallelweg in Beverwijk). Bezoekt u het Great Christmas Circus in het weekend of op een feestdag? Parkeren is dan mogelijk op P4. Navigeer naar: Montageweg 35 in Beverwijk. Komt u op een doordeweekse dag naar het circus? Parkeer dan op P5, direct naast het circus. Navigeer naar Parallelweg 87 in Beverwijk. Naast het circus is tevens een grote fietsenstalling ingericht.

Onze theatertent is vanaf een uur voor aanvang geopend. Zorg dat u – vanwege de grote drukte – minimaal een half uur voor aanvang aanwezig bent. De voorstelling duurt twee uur inclusief 15 minuten pauze. Alle zitplaatsen zijn voorzien van kuipstoelen. In onze foyer zijn circusversnaperingen, drankjes en souvenirs verkrijgbaar. Al onze tenten zijn aangenaam verwarmd.