TATA Steel actie

Het leukste uitje in de Kerstvakantie

TATA Steel trakteert

Het Great Christmas Circus en Tata Steel slaan de handen ineen. U ontvangt 1 vrijkaart en 10 euro korting op iedere kaart die u bijbestelt. Deze actie is geldig op kaarten voor de Front Tribune op basis van beschikbaarheid. De reguliere prijzen variëren (afhankelijk van de dag en aanvangstijd) tussen 45 en 50 euro. Via deze actie gaat daar dus direct 10 euro vanaf!

Klik op de button onderaan deze pagina en doorloop het stappenplan. Wacht niet te lang met bestellen! De vraag naar tickets is groot en de beschikbaarheid beperkt.

Stappenplan:

 1. Verzilver je code voor voorstellingstickets via deze link.
 2. Kies een datum en tijdstip.
  Vul hier jouw code in voor het gratis ticket.
 3. Klik na het invoeren van je code op ’toon actie’. 
 4. Kies het gratis ticket en het aantal betaalde tickets met €10 korting in dezelfde rang. Kun je niet het gewenste aantal tickets kiezen dan is er geen beschikbaarheid meer, probeer dan een andere voorstellingsdatum
 5. Klik op de button met het winkelwagentje.
 6. Klik op ‘Verder naar inloggen’ en doorloop de rest van de stappen en je stoelen voor het Great Christmas Circus zijn gereserveerd;
 7. Download je toegangstickets.
 8. Direct na je reservering ontvang je ook een mail met een link naar jouw toegangstickets via noreply@eventim.nl op het emailadres dat je opgegeven hebt bij je reservering.
  1 e-ticket is voor 1 persoon, neem alle e-tickets mee naar de voorstelling of toon deze op je mobiel.
  De tickets kun je ook altijd terug vinden en downloaden via  “mijn eventim account” op https://www.eventim.nl door in te loggen met het e-mailadres waarmee je gereserveerd hebt.
Mc donald's trakteert

mc donald's beverwijk trakteert op korting

Het Great Christmas Circus en McDonalds zijn buren tijdens de kerstvakantie. Om dit te vieren trakteert McDonalds op 10 euro korting*. Deze actie is geldig op kaarten voor de Front Tribune. De reguliere prijzen variëren (afhankelijk van de dag en aanvangstijd) tussen 30 euro en 47,50 euro. Via deze actie gaat daar dus direct 10 euro vanaf! Klik op de button hieronder en u profiteert meteen van de gereduceerde prijzen (de korting is reeds in de getoonde tarieven verwerkt). Wacht niet te lang met bestellen! De vraag naar tickets is groot en de beschikbaarheid beperkt.

Actievoorwaarden

De actie geldt op basis van beschikbaarheid en uitsluitend op de Front tribune

Kijk voor beschikbaarheid op de site van Ticketingpartner Eventim

In totaal kunnen per vouchercode, in 1 boeking,  maximaal 10 tickets worden besteld (inclusief 1 vrijkaart)

Op reeds bestelde tickets wordt geen restitutie verleend

Niet geldig i.c.m. andere acties/kortingen