Over ons

Het Great Christmas Circus betekent voor Mike Leegwater een droom die uitkomt.

Hij werd in 1982 geboren in Beverwijk en groeide op naast het terrein waar in zijn jeugd jaarlijks diverse circussen hun tenten opsloegen. De basis voor zijn passie voor de piste werd daar gelegd. Leegwater studeerde journalistiek in Utrecht en verruilde daarna zijn huis voor een caravan bij Circus Herman Renz. Destijds het grootste circus van de Benelux. Bij dit circus was hij verantwoordelijk voor de marketing en PR. Na twee seizoenen stapte Leegwater over naar Holiday on Ice en verzorgde in Nederland en België de marketing van deze beroemde ijsshow.

In 2009 werd Leegwater producent bij Hillenaar Events.

Inmiddels is hij bij deze onderneming commercieel directeur en verantwoordelijk voor alle live entertainment activiteiten. Onder meer theatervoorstellingen, concerten, beurzen en musicals passeren jaarlijks de revue.

Al langer koestert hij de ambitie om in zijn geboortestad een grote internationale circusproductie op te starten tijdens de kerstvakantie. Met de realisatie van het Great Christmas Circus – in zeer nauwe samenwerking met De Bazaar – wordt die droom nu waarheid.