FAQ

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over het Great Christmas Circus of uw bezoek aan de show? Waarschijnlijk vindt u het antwoord op deze pagina. Staat uw vraag er niet bij? Ga dan naar contact en vul het formulier in. Wij reageren vervolgens zo snel mogelijk op uw bericht.

Zijn er dieren te zien in de voorstelling?

Nee, er zijn geen dieren te zien bij het Great Christmas Circus.

 
Zijn zitplaatsen genummerd?

Ja, uw plaatsen zijn genummerd. U heeft dus vaste stoelen en onze medewerkers begeleiden u naar de juiste plek in de tent.

 
Kan ik tickets omruilen voor een andere datum?

Het is helaas niet mogelijk om tickets te ruilen of te annuleren. Op reeds verkochte tickets wordt geen restitutie verleend.

Ik heb een vraag over mijn kaarten. Waar stel ik deze?

U kunt uw vraag richten tot het platform waar u de tickets heeft gekocht. Komt u er niet uit? Gebruik dan het contactformulier op deze site.

Zijn er rolstoelplaatsen beschikbaar?

Ja, per voorstelling zijn er een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Bel hiervoor met Eventim (de partij die onze ticketing afhandelt) via 0900 1330.

Waar kan ik parkeren?

Het Great Christmas Circus staat opgebouwd op P5 van De Bazaar (naast de hoofdingang van het winkelcomplex aan de Parallelweg in Beverwijk). Bezoekt u het Great Christmas Circus in het weekend of op een feestdag? Parkeren is dan mogelijk op P4. Navigeer naar: Montageweg 35 in Beverwijk. Komt u op een doordeweekse dag naar het circus? Parkeer dan op P5, direct naast het circus. Navigeer naar Parallelweg 87 in Beverwijk. Naast het circus is tevens een grote fietsenstalling ingericht.

Hoe kom ik bij het circus met het OV?

Het Great Christmas Circus staat opgebouwd op P5 van de Bazaar. Deze is goed te bereiken via het OV met de trein en bus. Plan je reis van tevoren via een reisplanner.

Hoe lang duurt de voorstelling?

Twee uur inclusief 15 minuten pauze.

Voor welke leeftijd is het circus geschikt?

Het Great Christmas Circus is geschikt voor alle leeftijden, van jong tot oud.

Zijn er speciale effecten?

Ja, onder meer maar niet uitsluitend (intense-) licht- en geluidseffecten. Middels het bezoek aan onze voorstelling verklaart u hiermee akkoord en bekend te zijn.

Zijn er Corona maatregelen van toepassing?

Nee, op dit moment kunt u het Great Christmas Circus zonder restricties of corona toegangsbewijs bezoeken. Wij volgen echter te allen tijde de richtlijnen van de overheid. Als de situatie onverhoopt verandert dan volgen wij de geldende regels op het moment van uw bezoek. Met het aanschaffen van tickets verklaart u zich daarmee bekend en akkoord. Corona regels of richtlijnen zijn nooit een reden voor restitutie van kaarten.

Wat gebeurt er als ik te laat kom?

U wordt dan toegelaten op een geschikt moment in de show. Dit is uitsluitend ter beoordeling van onze medewerkers.

Is er ook een kassa op locatie?

Ja, u kunt op voorstellingsdagen vanaf een uur voor aanvang ook kaarten bestellen bij de kassa van het circus. Alleen betalingen per pin zijn mogelijk. In de kassawagen is geen cash geld aanwezig. Wij raden aan om tickets in de voorverkoop te bestellen om teleurstellingen te voorkomen.

Is er een garderobe?

Er is geen garderobe. U kunt uw jas meenemen in de theatertent. Het Great Christmas Circus kan niet aansprakelijk worden gehouden voor verlies en/of beschadigingen van eigendommen.

Mag ik fotograferen of filmen tijdens de show?

Fotograferen is toegestaan (ook voor social media) mits het publiek en de artiesten niet gehinderd worden. Het maken van video, film en geluidsopnamen is niet toegestaan.

Ik ben student en wil voor een opdracht achter de schermen kijken. Kan dat?

Helaas is dit niet mogelijk. Uitsluitend voor reguliere media aanvragen wordt – na aanmelding – indien mogelijk goedkeuring verleend voor een bezoek achter de schermen.