FAQ

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over het Great Christmas Circus of uw bezoek aan de show? Waarschijnlijk vindt u het antwoord op deze pagina. Staat uw vraag er niet bij? Ga dan naar contact en vul het formulier in. Wij reageren vervolgens zo snel mogelijk op uw bericht.

Nee, er zijn geen dieren te zien bij het Great Christmas Circus.

 

Ja, uw plaatsen zijn genummerd. U heeft dus vaste stoelen en onze medewerkers begeleiden u naar de juiste plek in de tent.

 

Het is helaas niet mogelijk om tickets te ruilen of te annuleren. Op reeds verkochte tickets wordt geen restitutie verleend.

U kunt uw vraag richten tot het platform waar u de tickets heeft gekocht. Komt u er niet uit? Gebruik dan het contactformulier op deze site.

Ja, per voorstelling zijn er een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Bel hiervoor met Eventim (de partij die onze ticketing afhandelt) via 0900 1330.

Het Great Christmas Circus staat opgebouwd op P5 van De Bazaar (naast de hoofdingang van het winkelcomplex aan de Parallelweg in Beverwijk). Bezoekt u het Great Christmas Circus in het weekend of op een feestdag? Parkeren is dan mogelijk op P4. Navigeer naar: Montageweg 35 in Beverwijk. Komt u op een doordeweekse dag naar het circus? Parkeer dan op P5, direct naast het circus. Navigeer naar Parallelweg 87 in Beverwijk. Naast het circus is tevens een grote fietsenstalling ingericht.

Het Great Christmas Circus staat opgebouwd op P5 van de Bazaar. Deze is goed te bereiken via het OV met de trein en bus. Plan je reis van tevoren via een reisplanner.

Twee uur inclusief 15 minuten pauze.

Het Great Christmas Circus is geschikt voor alle leeftijden, van jong tot oud.

Ja, onder meer maar niet uitsluitend (intense-) licht- en geluidseffecten. Middels het bezoek aan onze voorstelling verklaart u hiermee akkoord en bekend te zijn.

Nee, op dit moment kunt u het Great Christmas Circus zonder restricties of corona toegangsbewijs bezoeken. Wij volgen echter te allen tijde de richtlijnen van de overheid. Als de situatie onverhoopt verandert dan volgen wij de geldende regels op het moment van uw bezoek. Met het aanschaffen van tickets verklaart u zich daarmee bekend en akkoord. Corona regels of richtlijnen zijn nooit een reden voor restitutie van kaarten.

U wordt dan toegelaten op een geschikt moment in de show. Dit is uitsluitend ter beoordeling van onze medewerkers.

Ja, u kunt op voorstellingsdagen vanaf een uur voor aanvang ook kaarten bestellen bij de kassa van het circus. Alleen betalingen per pin zijn mogelijk. In de kassawagen is geen cash geld aanwezig. Wij raden aan om tickets in de voorverkoop te bestellen om teleurstellingen te voorkomen.

Er is geen garderobe. U kunt uw jas meenemen in de theatertent. Het Great Christmas Circus kan niet aansprakelijk worden gehouden voor verlies en/of beschadigingen van eigendommen.

Fotograferen is toegestaan (ook voor social media) mits het publiek en de artiesten niet gehinderd worden. Het maken van video, film en geluidsopnamen is niet toegestaan.

Helaas is dit niet mogelijk. Uitsluitend voor reguliere media aanvragen wordt – na aanmelding – indien mogelijk goedkeuring verleend voor een bezoek achter de schermen.