nederlandse brandwonden stichting

het circus in beverwijk

great christmas circus steunt dit jaar de nederlandse brandwonden stichting

Als je een ticket voor het circus koopt, steun je daarmee tegelijkertijd dit goede doel. Van elk verkocht kaartje doneren wij een euro aan de Brandwonden Stichting. Wij hebben de Brandwonden Stichting niet toevallig gekozen als partner van het kerstcircus.

Mike Leegwater, producent van het circus is opgegroeid in Beverwijk. Deze stad is tevens de thuisbasis van de Brandwonden Stichting. Mike is daarom ook goed bekend met het geweldige werk dat deze organisatie doet. Er wordt ontzettend veel aan preventie gedaan en tegelijkertijd steunt de stichting slachtoffers. Daar willen wij met het Great Christmas Circus graag een bijdrage aan leveren.

Ariënne de Boer is fondsenwerver bij de Brandwonden stichting. ,,We zijn ontzettend blij met deze samenwerking”, stelt ze. ,,Gezinnen en families vormen een belangrijke focus voor ons. Het circus bedient eveneens deze doelgroep. Op deze manier versterken we elkaar. Het is bovendien een ontzettend mooie actie in het kader van fondsenwerving.” Aandacht voor het risico op brandwonden blijft hard nodig, stelt ze. ,,Er gebeuren nog heel veel ongelukken. Vooral in de huiselijke sfeer. De gevolgen daarvan zijn vaak heftig. Voorlichting over de risico’s en preventie zijn en blijven daarom essentieel.

help mee

stuur een kleurplaat

Wil je de kinderen in het brandwondencentrum opvrolijken? Download, print én kleur deze gezellige kleurplaat. Als je ‘m opstuurt naar de Brandwonden Stichting zorgen zij dat jouw kleurplaat bij de patientjes in het Rode Kruis ziekenhuis terecht komt. 

PS. Als je ‘m dubbelzijdig print staat het juiste adres op de achterkant!

Wilt u net als het Great Christmas Circus deze stichting steunen? Klik op onderstaande button en doe een gift!