GREAT CHRISTMAS CIRCUS

Van 16 december 2023 tot en met 7 januari 2024 vindt de tweede editie van het Great Christmas Circus plaats in Beverwijk. Het is de ultieme show voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie.  Onze voorstelling is helemaal nieuw en bestaat uitsluitend uit internationaal bekroonde acts. Mis het niet en reserveer direct!

GREAT CHRISTMAS CIRCUS 2023

SENSATIE VOOR DE HELE FAMILIE

Vergeet alles wat u over circus weet en beleef het Great Christmas Circus. Overal in Europa zijn bijzondere acts geboekt die voor sensatie zorgen. De show is helemaal nieuw en geschikt voor jong en oud. De voorstelling vindt plaats in een moderne theatertent die van alle gemakken voorzien is. Honderden lampjes zorgen voor een romantische sfeer die perfect past bij de kerstvakantie.

Circus is meer dan alleen een voorstelling

De beleving begint al bij aankomst op het circusterrein. Alle tenten van het Great Christmas Circus zijn voorzien van duizenden lampjes en in kerstsfeer gedecoreerd. De theatertent is uitgerust met comfortabele kuipstoelen en het circus is aangenaam verwarmd. Er is plaats voor meer dan duizend bezoekers per voorstelling in de immense tent van het Great Christmas Circus. De vraag naar kaarten is groot dus boek snel!

Combineer circus met shoppen

GREAT CHRISTMAS CIRCUS BIJ DE BAZAAR

De Bazaar is een gezellige combinatie van winkels, outlets en kramen met producten uit alle delen van de wereld. Het Great Christmas Circus staat op P5 van dit immense winkelcomplex. Een bezoek aan onze voorstelling leent zich dan ook bij uitstek voor een combinatie met een bezoek aan De Bazaar. Meer weten? Klik op onderstaande button voor meer informatie over De Bazaar.

Voornaam
Achternaam
Email
Optin